Тел.: +359 879 463 446

Обслужване на клиенти

МОЛЯ, ЗАПИШЕТЕ СЕ САМИ!
АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ, НИЕ СМЕ НА ЛИНИЯ ВСЕКИ ДЕН ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 9ч ДО 17ч.

+359 879 463 446
PISARITE@PS3.BG

УПРАВЛЯВАТЕ ЛИ АДВОКАТСКА КАНТОРА?

управявате ли адвокатска кантора

УПРАВЛЯВАТЕ ЛИ АДВОКАТСКА КАНТОРА?

Независимо дали сте стартираща компания или компания, която е на пазара от дълго време, управлението на собствена адвокатска кантора е голяма отговорност. Дори с партньори, временни служители и стажанти, работещи при вас, често може да се почувствате, че правите всичко сами. От насрочване на срещи до провеждането им, справянето с всичко това може да бъде голямо предизвикателство. И така… как да балансирате и делегирате част от задълженията си? Ето с какво може да са полезни ПИСАРИТЕ…

Спестяване на време

Започваме с това, което е вероятно най-очевидната полза от използването на платформата ни за планиране, а именно по-доброто управление на времето. Основната цел на всеки инструмент за планиране е да спести време, като за вас остава отговорността само да следите Google календара си. С докосване на пръст или натискане на бутон можете да получите достъп до графика си за срещи. Платформата дава възможност клиентите да избират часа за своята среща, вместо да се налага да преминавате през процеса на вземане на решение за времето.

Помага за по-добро управление на задачите

Като вторично последствие от доброто управление на времето следва и доброто управление на задачите и проектите. 

Подобрява значително ефективността

Тъй като можете ефективно да приоритизирате задачите си, това не само ви спестява много време, но и можете да работите по-ефективно. Управляването на адвокатска кантора не е лесна задача, тъй като често имате голямо количество работа, което може да наруши работния процес. С ПИСАРИТЕ, вие ​​и вашият екип ще можете да работите по-ефективно, тъй като платформата има възможност да се синхронизира с Google календар, вие може лесно да я управлявате през телефони и други мобилни устройства, можете да правите промени в графика си, както сметнете за добре, в движение. А ако предпочитате, може ПИСАРИТЕ лично да се погрижат като поемат комуникацията ви с клиентите и пренастройването на графика ви.

Достъпност и гъвкавост

Въпреки че уменията ви като адвокат несъмнено са причината за успеха на адвокатската ви кантора, нямат полза, когато не сте лесно достъпни. Чрез платформата на ПИСАРИТЕ ще дадете достъп на клиентите си да си запазят среща по всяко време на денонощието, от всяка точка на света.

Персонализирани съобщения

И двете страни ще получават напомнящи съобщения, адаптирани за конкретната ситуация. Ако услугите ви включват онлайн консултации, Google Meet и Zoom също са на разположение с един клик на линка от имейла, защото са вградени в платформата ни.