Тел.: +359 879 463 446

Обслужване на клиенти

ЗА ПИСАРИТЕ

ВДЪХНОВЕНИ ОТ ЕГИПЕТСКИТЕ ПИСАРИ СЪЗДАДОХМЕ ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА ЗА СПЕЦИАЛИСТИ И ТЕХНИТЕ КЛИЕНТИ, КОЯТО ДА СЛУЖИ ЗА РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕСА. В СЪЩНОСТТА НА НАШАТА ДЕЙНОСТ СТОИ РАЗБИРАНЕТО НИ ЗА ДИСЦИПЛИНА, ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЯ И УПОРИТА РАБОТА. ДРЕВНИТЕ ПИСАРИ СА ЗАПОЧВАЛИ ОБУЧЕНИЕТО СИ ОТ 5-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ И ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ УПОРИТО СА СЕ ПОДГОТВЯЛИ ДА ПОЕМАТ АДМИНИСТРАЦИЯТА В ДРЕВЕН ЕГИПЕТ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ ДНЕС НИЕ ИМАМЕ ЗНАНИЕТО ЗА ТАЗИ ВЕЛИКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. СПОДЕЛЯМЕ ИДЕЯТА ИМ ЗА СЛУЖЕНЕ НА СВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ И ВЯРВАМЕ, ЧЕ ДУМИТЕ СА ПО-ЦЕННИ ОТ СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ. ИМЕННО ЗАТОВА ИЗБРАХМЕ ДА НОСИМ ТОВА ИМЕ, А ФОРМАТА, ПОД КОЯТО ДА СМЕ ПОЛЕЗНИ, ДА БЪДЕ УЕБ ПЛАТФОРМА – ДА ИЗРАЗЯВАМЕ ВИЗУАЛНО И СЛОВЕСНО ВЕЛИЧИЕТО НА ВСЯКА ФИРМА, КОЯТО ЩЕ ИЗБЕРЕ НАС. ДОБРЕ ЗНАЕМ, ЧЕ ОРГАНИЗАЦИЯТА Е СИЛА И Я ПРИЛАГАМЕ!

ВИЗИЯ

ПЛАТФОРМАТА НИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЛЕЗНА ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС. МОЖЕ ДА СЛУЖИ КАТО ИНСТРУМЕНТ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ДЕЙНОСТТА МУ В ИНТЕРНЕТ И СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ИЛИ ДА СЪЗДАВА РЕД И ОРГАНИЗАЦИЯ В РАБОТНИЯ ПРОЦЕС. ЧРЕЗ НЕЯ, КАКТО И С ЛИЧНОТО НИ УЧАСТИЕ, ПРЕДЛАГАМЕ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ ДА ВОДИМ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТЕХНИТЕ ПОДСТРАНИЦИ, ДА СМЕ ПОЛЕЗНИ В АДМИНИСТРАТИВНАТА ДЕЙНОСТ ПО ОРГАНИЗИРАНЕ НА РАБОТНИТЕ ИМ ГРАФИЦИ И ВРЪЗКАТА С ТЕХНИТЕ КЛИЕНТИ – НЕИЗМЕННО СЛЕДВАЙКИ НАЙ-ВИСОКИ СТАНДАРТИ. КАТО ПРЕДПРИЕМАЧИ РАЗБИРАМЕ КОЛКО Е ВАЖНО ДА СЕ ДЕЛЕГИРАТ ОТГОВОРНОСТИ НА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА И ДА СЕ ТЪРСИ ВИНАГИ ОПТИМАЛНОТО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА – КАЧЕСТВО. ЧРЕЗ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ТЕХНИЧЕСКА И АДМИНИСТРАТИВНА ПОДДРЪЖКА, ПРОФЕСИОНАЛЕН УЕБ ДИЗАЙН И КАНАЛИ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ВАШАТА ДЕЙНОСТ.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

НЯМА ДА Е НУЖНО ДА ТЪРСИТЕ РАЗЛИЧНИ СПЕЦИАЛИСТИ, НИТО ДА ИНВЕСТИРАТЕ ТВЪРДЕ МНОГО СРЕДСТВА И ВРЕМЕ. НЕКА ВСЕКИ ЗАСТАНЕ НА МЯСТОТО СИ И СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА, В КОЕТО Е НАЙ-ДОБЪР: НИЕ – С РАЗВИТИЕТО НА УЕБ САЙТОВЕ И АДМИНИСТРИРАНЕТО ИМ, А ВИЕ – С ВАШИЯ БИЗНЕС!

СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ И РАЗХОДИ

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СПОДЕЛЕНО ПРОСТРАНСТВО И УСЛУГА, ИЗИСКВАЩА КОМПЛЕКСНИ ЗНАНИЯ, КОЕТО НАМАЛЯВА РАЗХОДА ВИ ЗА АНГАЖИРАНЕ НА РАЗЛИЧНИ СПЕЦИАЛИСТИ И ОБЩУВАНЕ С ТЯХ, КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ВИ СПЕСТЯВА ВРЕМЕ И ЕНЕРГИЯ, КОИТО ДА НАСОЧИТЕ КЪМ СВОИТЕ ДЕЙНОСТИ.

ДОБАВЯТЕ СТОЙНОСТ НА ВАШАТА УСЛУГА

ПРЕДЛАГАТЕ НА КЛИЕНТИТЕ СИ НЕПРЕКЪСНАТ ДОСТЪП ДО ГРАФИКА ВИ, КАКТО И ХОРА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ, ПРИ ВЪЗНИКНАЛИ ЗАТРУДНЕНИЯ.

КЛИЕНТИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ СА ВАШИ ПОТЕНЦИАЛНИ КЛИЕНТИ

ЩЕ СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ МРЕЖА НА ФИРМИ И ТАКА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПО-ГОЛЯМА ВИДИМОСТ СРЕД ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

СЕРТИФИЦИРАНИ СМЕ В СФЕРАТА НА ИТ АДМИНИСТРАЦИЯТА

СПЕЦИАЛИСТИ СМЕ В РАЗВИТИЕТО НА УЕБ САЙТОВЕ, СОЦИАЛНИ МРЕЖИ И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ.