Тел.: +359 879 463 446

Обслужване на клиенти

МОЛЯ, ЗАПИШЕТЕ СЕ САМИ!
АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ, НИЕ СМЕ НА ЛИНИЯ ВСЕКИ ДЕН ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 9ч ДО 17ч.

+359 879 463 446
PISARITE@PS3.BG

НАНСИ СТАНЧЕВА - ИЗГРАДЕТЕ УСПЕШЕН БРАНД ОНЛАЙН

verified

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Приятно ни е да Ви запознаем с Нанси Станчева – експерт по дигитален маркетинг! Нанси се занимава професионално с маркетинг от 2015 г. и има опит с клиенти от разнообразни сфери – онлайн магазини, физически магазини и услуги.
„Вярвам, че дигиталният маркетинг е за всеки. Няма бранд и компания, която да не може да се възползва от него. Целта ми е изграждане на доверие в потребителите, както и качествена и дълбока връзка с тях в дигиталното пространство.
В основата на отношенията ми с клиентите стоят принципите за доверие, ефективност и яснота. Подхождам към всеки клиент индивидуално и разработвам стратегията спрямо неговите цели.“

Нанси Станчева предлага всяка услуга с всеотдайност, компетентност и професионализъм.

ТУК МОЖЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Зареждане...

GOOGLE ADS РЕКЛАМА- SEARCH & DISPLAY

За разлика от повечето рекламни канали, при Search кампаниите в Google Ads потребителят търси даден продукт или услуга и фокусът е да покажем именно Вашия на първо място.
Google Search рекламата се основата на Pay-Per-Click – заплаща се на клик. Текстовите реклами се показват в страниците с резултатите при търсене на дадена ключова дума, съдържат кратка информация и призив за действие (CTA). Всеизвестно е, че Google e най- често използваната търсачка в света и е задължителна за всеки бизнес, който иска да поддържа своето онлайн присъствие.
Google Display рекламите достигат до огромна аудитория и помагат изключително много да се увеличи разпознаваемостта на бранда Ви. В тази мрежа рекламите се показват в подходящите за целта уебсайтове и платформи, като например Gmail, Youtube и мобилните приложения. Основният показател при дисплейните реклами е CPM (призив за действие), цена на импресия. Рекламата се заплаща при показване, независимо дали потребителят е
кликнал на нея.
Услугата се предлага на месечна база. Запазете час и Нанси Станчева ще се свърже с Вас, за да проведете опознавателен разговор.

РЕКЛАМИРАНЕ В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Социалните мрежи са неизменна част от живота на хората, което ги превръща в силно желано място за платена реклама. Независимо дали желаете да постигнете повече продажби в сайта си, разпознаваемост на бранда, нови съобщения, харесвания, лийдове или друго, платената реклама в социалните мрежи ще е от полза за бизнеса Ви.
Услугата се предлага на месечна база. Запазете час и Нанси Станчева ще се свърже с Вас за да проведете опознавателен разговор.

СЪЗДАВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ ЗА СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Осигурете качествена поддръжка на профилите в социалните си мрежи и оптимизация за растеж на Вашата аудитория.
Качественото съдържание дава стойност на потребителите. Добавянето на стойност създава доверие. Доверието води до интерес и лоялни клиенти. Правилното съдържание и редовното му публикуване е от голямо значение за създаване на връзката между бранда и потребителя.
Най-силният инструмент е планирането – изготвяне на съдържание на месечна база, чрез което да се ангажира потребителското внимание, за да се засили връзката с Вашата целева аудитория. При изготвянето на публикациите клиентите на Нанси Станчева имат възможността да ги прегледат и одобрят преди те да бъдат публикувани.
Услугата се предлага на месечна база. Запазете час и Нанси ще се свърже с Вас, за да проведете опознавателен разговор.

ПИСАНЕ НА БЛОГ СТАТИИ

Блогът помага за оптимизирането на сайта Ви и показването Ви в органичните резултати на Google. Например, ако някой потребител напише в търсачката “Инстаграм Трендове 2022”, а Вие имате блог статия на тази тема, оптимизирана за тези ключови думи, то без да заплащате за реклама, се сдобивате с нов трафик.
Услугата се предлага на месечна база. Запазете час и Нанси Станчева ще се свърже с Вас, за да проведете опознавателен разговор.

ЕДНОКРАТНА МАРКЕТИНГ КОНСУЛТАЦИЯ

Ако имате нужда от конкретни насоки как да оптимизирате рекламните си кампании, така че да продават, какво съдържание да публикувате или друг въпрос, свързан с развитието на Вашия бранд онлайн, запазете час за еднократна маркетинг консултация.
По време на консултацията ще обсъдите досегашните Ви маркетингови кампании, развитието на бранда, настоящата Ви маркетингова стратегия, фуния за продажби и др. Ще получите препоръки относно как да развивавате бранда си максимално ефективно и конкретни стъпки за постигане на целите Ви, както и съдействие относно правилна настройка на рекламни кампании и таргетиране на подходяща целева аудитория.
Еднократната консултация е подходяща за собственици на малки и средни бизнеси, които управляват сами присъствието на бранда си онлайн и имат нужда от допълнителни насоки и професионален съвет как да оптимизират и подобрят стратегията си.
Препоръчително е да използвате платформата Google Meets, където при желание може да споделите екрана си с Нанси Станчева, за да разгледа сегашните Ви рекламни кампании и да даде своите препоръки и насоки. Другата опция е в разговор по телефона да ѝ разкажете какви канали използвате, кое работи и кое не.
Консултацията е с продължителност около един час и се изисква предварително заплащане.

Пон

09:00 - 18:00

Вт

09:00 - 18:00

Ср

09:00 - 18:00

Чет

09:00 - 18:00

Пет

09:00 - 18:00