Тел.: +359 879 463 446

Обслужване на клиенти

МОЛЯ, ЗАПИШЕТЕ СЕ САМИ!
АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ, НИЕ СМЕ НА ЛИНИЯ ВСЕКИ ДЕН ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 9ч ДО 17ч.

+359 879 463 446
PISARITE@PS3.BG

РАДОСЛАВА ДИМИТРОВА - ИНОВАТИВНОТО СЧЕТОВОДСТВО ЗА ТЕБ!

verified

СЧЕТОВОДНИ И ФИНАНСОВИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ

СЧЕТОВОДНИ И ФИНАНСОВИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ

Имаме удоволствието да Ви представим Радослава Димитрова. Тя работи от 2008 г. в сферата на счетоводно-финансовите услуги. Защитила е магистърски степени по счетоводство и финанси в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).
„За 15 години като главен счетоводител в български и международни компании съм натрупала опит, който бих могла да споделя с вас и заедно да изградим и поддържаме качественото и прецизно управление на Вашата фирма. В своята работа съм се сблъсквала с редица трудово-правни казуси и смятам, че мога да бъда полезна с опита си както на физически лица, така и на фирми. Работя с правни и счетоводни партньори, с които можем да обсъдим и решим всеки ваш казус.“

Запишете се за консултация с Радослава Димитрова, запознайте я с вашите казуси, цели и намерения, за да намерите заедно иновативното решение на Вас!

ТУК МОЖЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Зареждане...

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ ЗА ФИРМИ

Ако сте собственици на стартиращи или развиващи се фирми, които търсят прецизен и иновативен партньор в областта на счетоводството и финансите, свържете с Радослава за консултация! Тя може да предложи ежедневно балансиране на работните процеси във фирмата. Бихте могли да освободите времето си от неприятните срещи с държавните органи, като същевременно сте спокойни, че има кой да се погрижи за това.
„Участвам в разработването на счетоводната политика на фирмата, организирането и съхраняването на финансовата, счетоводната и оперативната информация, според предвидените в закона ред и срокове. Изготвям финансово- счетоводните отчети на фирмата и отговарям за тяхната достоверност.“
Радослава ще организира пълната счетоводна отчетност и ще изготвя годишни и периодични финансово-счетоводни отчети. Има опит в работата и внедряването на различни ERP системи.

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА

На всички физически лица Радослава може да бъде полезна с консултации, касаещи трудови и осигурителни взаимоотношения, договори – трудови и граждански, трудов стаж, документи свързани с пенсиониране, майчинство и безработица, обезщетения, отпуски, доходи от наем и всякакви въпроси, касаещи данъчното и осигурителното законаделство. При нужда от съвет, свързан с банковото кредитиране или обслужване, също бихте могли да си запишете час за консултация при нея, така че да ви бъде полезна с всичко, което знае и може.

0887998413

кв. Манастирски ливади, бл.61, офис партер до вх. Д, София

Пон

09:00 - 17:00

Вт

09:00 - 17:00

Ср

09:00 - 17:00

Чет

09:00 - 17:00

Пет

09:00 - 17:00