Последвайте:

Дизайн на визитки

За Радослава Димитрова създадох частична бранд идентичност. Тя предлага счетоводни и финансови услуги и консултации. Графичните елементи, които подготвих за нея са бизнес картичка, мобилна визитка и фирмена бланка, на която да изготвя оферти, договори и спавки за настоящите и бъдещите си клиенти.

Тук е моментът да обясня и подчертая какво е мобилната визитка и защо е полезна?

Мобилната визитка е нещо, което променя начина, по който споделяме информация за нашите услуги. Размерите ѝ са предвидени да се изпраща като съобщение през различните социални канали и да приляга на размерите на мобилно устройство. Тя съчетава удобство и професионализъм в един малък, но мощен инструмент.

✔️ Удобство: Мобилната визитна картичка е винаги с нас, независимо къде сме. Благодарение на технологията, можем бързо и лесно да я споделяме чрез електронни съобщения и социални мрежи.

✔️ Спестяване на време: Не е необходимо да отпечатваме стотици хартиени визитки и да ги носим със себе си. Мобилната визитка може да бъде променяна и актуализирана с лекота, без да се налага да правим нови поръчки.

✔️ Екологичност: С мобилната визитна картичка намаляваме използването на хартия и спомагаме за опазване на околната среда.

✔️ Професионализъм: Мобилната визитна картичка представя бизнеса ни в модерна и иновативна светлина, което подчертава нашата готовност да възприемаме новите тенденции и технологии.

Мобилната визитка е бъдещето на бизнес комуникацията и е време да я внедрим в нашите фирми. Заедно можем да създадем динамични и професионални визитки, които да носим с нас навсякъде и да се свързваме с клиенти и партньори с лекота.

Графична визия на визитна картичка, мобилна визитка и фирмена бланка

Благодаря за реализирането на моите идеи! Благодаря, че усети точно как искам да изглеждат нещата!

Контакти

Ако имате въпрос или искате оферта, не се колебайте