Последвайте:

Изработка на бранд идентичност за Мария Павлова

Когато се подготвя бранд, е важно да се вземат предвид различни елементи, които колективно ще представляват вашата бизнес или лична идентичност. Тези елементи помагат да се предадат ценностите, личността и посланието ви към вашата целева аудитория. Ето какви елементи именно избрах, за да представя Мария Павлова пред нейните бъдещи потенциални клиенти и пред целия свят. Тя изтъкава ръчно килими с невероятни шарки, които пренасят традицията по един съвременен и неповторим начин. 

Лого

Добре проектираното лого е фундаментален елемент от идентичността на всеки бранд. То трябва да бъде уникално, запомнящо се и визуално да представя същността на бизнеса или дейността. Знакът на Мария визуализира мотивите, които присъстват в нейните творчески пътеки. 

Цветова палитра

Подбрах последователна цветова палитра, която отразява колорита на нейната дейност, стил и елегантност 

Типография

Шрифтът към логотипа наподобява личен подпис, който да предава усещането за ръчно изработени продукти, отношение и стил.

Мобилна визитка

В дигиталната ера притежаването на мобилна визитка може да бъде модерна и екологична алтернатива на традиционните хартиени визитки. Включва, информация за контакт, лого и професионална фотография на нейна пътека. 

PowerPoint презентация

Изключително удобен рекламен материал, които може да се изпраща като каталог при интерес от потенциален клиент. Нещо повече – освен стандартен файл, нейната презентация е направена и като музикално видео. 

Етикет

Етикетът е печатен материал, носител на марката, нейната индивидуалност и професионализъм при изпълнението на една цялостна услуга- от първия конец до последния- този, с който е завързан етикетът.

И това е само началото. Брандът се разгръща с развиването на бизнеса и потребностите да се общува с аудиторията. Не забравяйте, че изграждането на силен бранд изисква време и последователност. Прилагането на бранд елементите – лого, шрифтове, цветове, рекламни материали, помага за създаването на запомняща се и разпознаваема идентичност на бизнеса ви.

Контакти

Ако имате въпрос или искате оферта, не се колебайте