Последвайте:

Уеб дизайн и поддръжка

В днешната дигитална ера завладяващият уебсайт е повече от просто виртуална витрина – това е вълнуващо изживяване, което представя вас и дейността ви, привлича вниманието на вашата аудитория и стимулира взаимоотношенията между вас. Изработвам динамични и визуално привлекателни WordPress уебсайтове, които отговарят на вашата визия и цели.

 

Уеб дизайн: Моята цел е да трансформирам вашите идеи в завладяваща онлайн реалност. Създавам персонализирани уебсайтове на WordPress, които са в съответствие с идентичността на вашия бранд, осигурявайки безпрепятствена навигация, привличащи вниманието графики и са адаптирани за мобилни устройства и таблети. Независимо дали създавате онлайн портфолио, стартирате магазин за електронна търговия или нещо между тях, ще вдъхна живот на вашата визия.

 

Поддръжка: Добре проектираният уебсайт изисква последователни грижи, за да остане актуален и привличащ вниманието. Правя регулярни актуализации на плъгини, подобрения на сигурността и оптимизиране на производителността, като се старая вашият уебсайт да работи гладко и сигурно по всяко време.

Техническата поддръжка зависи от индивидуалната уговорка с клиента. За да ви предложа цена е нужно да изслушам нуждите ви, да видя с какво разполагате като налични материали и след това ще мога да подготвя подходяща оферта за вас. Свържете се с мен на посочените по- долу контакти. 

Работата с Ралица беше чудесна. Тя изготви нашето лого и работи и върху нашия уебсайт. Много проактивна, със страхотни идеи.

Работата с Ралица е удоволствие! Сайтът, който й възложихме, стана много красив и интересен. Бих избрал да работя с нея отново! Препоръчвам!

Клиенти и изпълнени проекти

Контакти

Ако имате въпрос или искате оферта, не се колебайте